Algemene informatie over koppelingen
Exporteren van een journaalpost naar je boekhouding

Een uitleg over hoe je een journaalpost kunt exporteren naar je boekhouding

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Iedere maand zul je de personeelskosten moeten verwerken in je boekhouding. Dit kun je handmatig doen door een journaalpost in te voeren in je boekhouding. Maar het is natuurlijk veel handiger om dit automatisch te doen via één van onze koppelingen.

Zodra je een koppeling hebt ingesteld met een boekhoudpakket, dan kun je voor het eerst de koppeling gebruiken, dit werkt als volgt:

• Ga in Employes naar 'Verloningen'

• Klik op de betreffende periode

• Rechtsonder zie je nu een knop met 'Exporteer naar je boekhouding'

• In de popup kun je zien welke boeking gedaan wordt, klik op exporteren en de journaalpost wordt verstuurd.

Nadat je de journaalpost hebt verstuurd, kun je deze in je boekhoudpakket terugvinden. Het verschilt per softwarepakket waar dit terug te vinden is, maar doorgaans kun je dit vinden in een sectie met financiële boekingen of memoriaal.

Als je naar het overzicht van perioden gaat, dan zie je bij de geëxporteerde perioden, het symbooltje van het boekhoudpakket staan. Dat betekent dat de export succesvol is gedaan.