Regelingen
Toevoegen van een reiskostenvergoeding

Een uitleg over het toevoegen van een reiskostenvergoeding aan een werknemer

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hieronder staat uitgelegd hoe je een reiskostenvergoeding aan een werknemer toevoegt:

1. Ga naar de 'Werknemerdetails'

2. Ga naar het tabblad 'Regelingen'

3. Klik op de knop 'Toevoegen'

4. Kies voor de categorie 'Reiskosten'

5. Geef aan wat voor soort vergoeding het is (tot 23ct/km of meer)

6. Voer het aantal kilometers in.

Je ziet ernaast welke bedrag op de loonstrook komt.

Variabele reiskostenvergoeding

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het aantal kilometers elke maand verschilt. Dan kun je het aantal leeg laten. Je kunt dan in de verloning zelf het aantal kilometers elke maand doorgeven.