Werkgever
Als werkgever kun je via de werknemergegevens een jaaropgaaf downloaden. Dit doe je door middel van de volgende stappen:

1. Ga naar de werknemerdetails
  2. Klik op het tabblad 'Loonstroken;
  3. Klik rechtsonder op 'Download jaaropgaaf 2018'

Gebruikte je de eerste versie van Employes?
Als je nog de eerste versie gebruikt van Employes of bent begonnen in januari 2019, dan ontvangen je werknemers de jaaropgaaf nog via de mail.

Werknemer
Als werknemer kun je ook eenvoudig een jaaropgaaf opvragen, na het inloggen kun je gaan naar 'Loonstroken' Dan zie je rechtsonder een download-knop staan.