Documenten
Downloaden van de jaaropgaaf

In dit artikel leggen we uit hoe je als werkgever of werknemer een jaaropgaaf kunt bekijken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als werkgever kun je via de werknemersgegevens een jaaropgaaf downloaden. Dit doe je door middel van de volgende stappen:

1. Ga naar 'Werknemers'

2. Klik op een werknemer naar keuze om de persoonsgegevens te openen

3. Klik op het tabblad 'Loonstroken'

4. Klik bij het betreffende jaar op 'Download jaaropgaaf'

De jaaropgave over het vorige kalenderjaar zal telkens per 1 februari beschikbaar komen.

Downloaden van de jaaropgave als werknemer

Als werknemer kun je ook eenvoudig een jaaropgaaf opvragen, na het inloggen kun
je gaan naar 'Documenten' en dan jaaropgaven. Dit kan zowel via de mobiele app als door in te loggen via app.employes.nl