Met Employes heb je geen zorgen over de afdracht van de loonbelasting. Dit gaat namelijk geheel automatisch. Na elke verloning zorgen wij ervoor dat er loonaangifte gedaan wordt.

Betalen loonaangifte

Het enige dat je zelf nog wel moet doen, is het overmaken van de loonbelasting naar de belastingdienst. Maar daar ontvang je elke maand bericht over van ons. Hieronder zie je een schermafbeelding van hoe dit eruit ziet:

Je kunt dit scherm zien door te gaan naar 'Perioden'. Klik vervolgens op een periode en ga naar 'Je Actiepunten'.

Als je een nieuwe werkgever bent, is het van belang dat je een loonheffingennummer hebt. Klik hier voor meer informatie.