Nadat je een koppeling hebt ingesteld en de eerste verloning is gedaan voor je, dan kun je voor het eerst de koppeling echt gebruiken.

• Ga in het systeem naar 'perioden' bovenin
  • Klik op de betreffende periode
  • Rechtsonder zie je nu een knop met 'exporteer naar je boekhouding'
  • In de popup kun je zien welke boeking gedaan wordt, klik op exporteren en de journaalpost wordt verstuurd.

Bekijken welke perioden zijn geƫxporteerd
Als je naar het overzicht van perioden gaat, dan zie je bij de geƫxporteerde perioden, het symbooltje van het boekhoudpakket staan.