Moneybird koppeling instellen

Instructie om je Moneybird koppeling in te stellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Tip: zorg er eerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je Moneybird administratie aanwezig zijn. Hieronder staat een screenshot van de categorieën die je dient toe te voegen in Moneybird.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Koppelingen'

• Klik op 'Moneybird'

• Klik op 'Koppelen'

• Vervolgens wordt je verwezen naar een inlogscherm van Moneybird. Voer hier je gegevens in

• Kies de juiste naam van je Moneybird-administratie en klik op 'Toestaan'

• Je krijgt nu de melding dat de autorisatie is gelukt

Nu kom je in een scherm waarin je via een aantal stappen de koppeling compleet kunt maken.

Koppel de grootboekrekeningen

De eerste stap is het koppelen van de grootboekrekeningen uit Employes aan de categoriën in Moneybird. Voor iedere grootboekrekening in Employes, zie je een veld terugkomen. Daarin selecteer je de juiste categorie uit Moneybird.

Als je dit voor alle grootboekrekeningen hebt gedaan, kun je op opslaan drukken.

Koppel de BTW-codes (optioneel)

De tweede stap is het leggen van de koppeling tussen de BTW-codes. Deze worden gebruikt als je declaraties exporteert. Deze stap is alleen beschikbaar als je gebruik maakt van het Salaris- en HR pakket.

Als het goed is, heb je de koppeling goed kunnen instellen. Kom je er niet uit? Laat het ons dan gerust weten.