Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Bedrijf' en dan 'Koppelingen'
  • Kies voor Twinfield en klik op 'Maak koppeling'
  • Vul de volgende gegevens in: Gebruikersnaam, Wachtwoord, Organisatie en Administratie. Zodra je dit hebt ingevuld, kun je naar de volgende stap.

tip: de code die je kunt invullen bij 'Administratie' in Employes vind je terug in je Twinfield omgeving. Zie volgende screenshot:

Codes grootboekrekeningen instellen

Om ervoor te zorgen dat de koppeling met je boekhoudpakket goed werkt, dienen de grootboekrekeningen inclusief codes overeen te komen met die in Twinfield. Ga naar 'Bedrijf' en dan naar 'Grootboekrekeningen' en controleer of:

• Alle grootboekrekeningen uit Employes in je Twinfield staan
  • Er grootboekrekeningen in Twinfield ontbreken en maak deze eventueel aan
  • De codes in Twinfield overeenkomen met die in Employes