Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma Yuki in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Bedrijf' en dan 'Koppelingen'
  • Kies voor Yuki en klik op 'Maak koppeling'
  • Vul de API-sleutel uit Yuki in. Heb je die nog niet, maak die dan eerst aan in Yuki. Lees hier hoe dat moet.

Codes grootboekrekeningen instellen

Om ervoor te zorgen dat de koppeling met je boekhoudpakket goed werkt, dienen de grootboekrekeningen inclusief codes overeen te komen met die in Yuki. Ga naar 'Bedrijf' en dan naar 'Grootboekrekeningen' en controleer of de codes die er staan overeenkomen met het rekeningschema uit Yuki. Pas eventueel de codes aan in Employes.