Nadat je een koppeling hebt ingesteld en de eerste verloning is gedaan voor je, dan kun je voor het eerst de koppeling echt gebruiken.

• Ga in Employes naar 'Verloningen'

• Klik op de betreffende periode

• Rechtsonder zie je nu een knop met 'Exporteer naar je boekhouding'

• In de popup kun je zien welke boeking gedaan wordt, klik op exporteren en de journaalpost wordt verstuurd.

Nadat je de journaalpost hebt verstuurd, kun je deze in je boekhoudpakket terugvinden. Het verschilt per pakket waar dit terug te vinden is, maar doorgaans kun je dit vinden in een sectie met financiƫle boekingen of memoriaal.

Als je naar het overzicht van perioden gaat, dan zie je bij de geƫxporteerde perioden, het symbooltje van het boekhoudpakket staan. Dat betekent dat de export succesvol is gedaan.