Verlof
Werknemers
Een handmatige verlofboeking doen

Een uitleg over het handmatig toekennen van vakantie-uren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met een handmatige verlofboeking kun je als gebruiker eenvoudig het verlofsaldo wijzigen. Bijvoorbeeld omdat je de verlofgeschiedenis van jouw oude administratie wilt verwerken of als je iemand extra vakantie-uren wilt toekennen omdat hij/zij heeft overgewerkt.

Je kunt dit als volgt doen:

• Ga naar 'Verlof'

• Ga naar het tabblad 'Werknemers'

• Klik op pennetje en kies 'Handmatige verlofboeking'

• Kies de datum en voer het aantal uren in dat je wilt toevoegen of in mindering wilt brengen

• Klik op opslaan

De extra verlofboeking kun je vervolgens bekijken als je klikt op de verlofgeschiedenis inzien.