Met een handmatige verlofboeking kun je als gebruiker eenvoudig het verlofsaldo wijzigen. Bijvoorbeeld omdat je de verlofgeschiedenis van jouw oude administratie wilt verwerken of als je iemand wat extra vakantie-uren wilt toekennen omdat hij/zij heeft overgewerkt.

• Ga naar verlof

• Ga naar het tabblad werknemers

• Klik op pennetje en kies handmatige verlofboeking

• Kies de mutatiedatum en voer het aantal uren in dat je wilt toevoegen of in mindering wilt brengen

• Klik op opslaan

De extra verlofboeking kun je vervolgens bekijken als je klikt op de verlofgeschiedenis inzien.