Heb je een nieuwe boekhouder? Dan wil je waarschijnlijk niet meer dat de oude boekhouder nog inzicht heeft in jouw gegevens.
Ook kan het voorkomen dat een werknemer geen manager meer van een bepaalde afdeling is. Je kunt deze gebruikers dan zelf verwijderen.

Daarnaast kun je werknemers als gebruiker verwijderen. Je ontzegt hen hiermee dan de toegang tot Employes en daarmee ook de loonstroken en de jaaropgave.

1. Klik linksboven op je bedrijfsnaam

2. Kies voor 'Gebruiker'

3. Je krijgt nu een overzicht van alle gebruikers (kies voor "Zoeken" om de betreffende gebruiker sneller te vinden)

4. Klik bij de desbetreffende op het pennetje en dan 'Verwijderen'

5. De gebruiker is niet langer zichtbaar en heeft geen toegang meer tot Employes

Werknemer ten onrechte verwijderd

Heb je per ongeluk de (verkeerde) werknemer verwijderd?

Ga dan naar het Support artikel