Heb je een nieuwe boekhouder of gaat een collega weg bij je bedrijf? Dan wil je waarschijnlijk niet meer dat er nog inzicht is in de administratie. Je kunt deze gebruikers dan zelf verwijderen.

Daarnaast kun je werknemers als gebruiker verwijderen. Je ontzegt hen hiermee dan de toegang tot Employes en daarmee ook de loonstroken en de jaaropgave.

Hieronder staat uitgelegd hoe dit werkt:

  1. Klik linksboven op je bedrijfsnaam

  2. Kies voor 'Gebruiker'

  3. Je krijgt nu een overzicht van alle gebruikers
    (kies evt. voor "Zoeken" om de betreffende gebruiker sneller te vinden)

  4. Klik bij de desbetreffende op het pennetje en dan 'Verwijderen'

  5. De gebruiker is niet langer zichtbaar en heeft geen toegang meer tot Employes

Werknemer ten onrechte verwijderd?

Heb je per ongeluk de (verkeerde) werknemer verwijderd? Lees dan hier hoe je een werknemer opnieuw uitnodigt.

Heb je het antwoord gevonden?