Activeren op bedrijfsniveau
Allereerst dien je de regeling te activeren voor je bedrijf, dit doe je met de volgende stappen:

• Ga naar 'Instellingen'
  • Kies voor het tabbblad 'Salarisinstellingen'
  • Kies het pennetje 'Loon & betalen' en 'Stel WBSO in'
  • Hier kun je de begin- en einddatum van de beschikking invullen

Toepassen in de verloning
Nu zul je telkens in stap 2 van de verloning de mogelijkheid hebben om een bedrag als afdrachtvermindering in te vullen. Zie de schermafbeelding hieronder:

Heb je vragen over de hoogte van afdrachtvermindering of hoe dit toe te passen, neem dan contact met ons op.