Hieronder staat uitgelegd hoe je een bijtelling auto toevoegt aan een werknemer:

1. Ga naar de 'Werknemerdetails'
  2. Ga naar het tabblad 'Toeslagen en vergoedingen'
  3. Klik op de knop 'Toevoegen'
  4. Kies voor de categorie 'Auto van de zaak'
  5. Vul het bedrag van bijtelling per maand in

Je hebt nu een bijtelling auto toegevoegd. Op het moment dat je nu een salarisverwerking start voor een bepaalde maand, wordt dit bedrag automatisch meegenomen in de verloning.

Bepaling van de hoogte van de bijtelling
De hoogte van de bijtelling is gelijk aan de cataloguswaarde maal het bijtellingspercentage. Momenteel hebben we nog geen ondersteuning voor het automatisch bepalen van de hoogte van de bijtelling. Dit dien je zelf nog te bepalen dus, mochten hier vragen over zijn, horen we het graag.