Verlof
Overig
Synchroniseren verlof met agenda via iCal

Je kunt de vrije dagen van werknemers synchroniseren met een agenda. Zo kun je je hele team inzicht geven in wie wanneer vrij is.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Employes kun je een iCal linkje aanmaken. Met behulp van deze link kun je vervolgens een agenda maken in Google Calendar die je vervolgens weer kunt delen met je team. Zie hieronder een uitleg hoe dit werkt:

Aanmaken van een iCal-link in Employes

• Log in bij Employes en klik op verlof in de navigatie

• Klik op het tabblad instellingen

• Genereer een iCal-link en gebruik deze om een agenda aan te maken

Voorbeeld: gebruik in Google Calendar

• Log in als admin bij Google Calendar (https://calendar.google.com/)

• Ga naar settings

• Maak een nieuwe agenda aan op basis van een URL (add calender --> from url)

• Na het aanmaken van de agenda, kun je deze delen binnen het team:

Vervolgens zullen alle goedgekeurde verlofaanvragen (naam + aantal uur) gesynced worden.