Account
Wachtwoord instellingen
Instellen van tweestapsverificatie (2FA)

Uitleg over het beveiligen van je account met tweestapsverificatie (2FA)

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tweestapsverificatie is een extra beveiligingslaag voor je Employes-account. In plaats van dat je alleen een wachtwoord invoert bij het inloggen, geef je ook een code op die je bijvoorbeeld met een mobiele app genereert. Via deze extra stap kan je ervoor zorgen dat alleen jij toegang hebt tot je account.

Doorloop de volgende stappen om tweestapsverifcatie in te stellen:

• Klik op je naam linksonder

• Klik op persoonlijke gegevens

• Klik in het paneel '2-Staps verificatie' op de knop instellen

• Doorloop de vervolgstappen

Voor het instellen van tweestapsverificatie, kun je verschillende apps of services gebruiken, bijvoorbeeld:

Heb je vragen over hoe tweestapsverificatie werkt? Neem gerust contact met ons op via chat of [email protected].

Let op! Het is belangrijk dat je na het instellen de backup codes download. Mogelijk verlies je permanente toegang tot je gegevens als je deze niet goed bewaart.