Wil je een project wel of niet zichtbaar maken voor medewerkers? Dat kan! Je kunt de status van de zichtbaarheid aanpassen in “Projecten”. Tevens is het mogelijk om te bepalen of je projecten wilt gebruiken voor urenregistratie en/of declaraties.

Hoe doe je dit?

  • Ga in de linker navigatiebalk naar projecten

  • Klik linksboven op Instellingen

  • Ga naar het pennetje en klik op “beschikbaarheid wijzigen”

  • Kies “nee”

  • Bevestig door op de blauwe button te kiezen voor opslaan.

Op dezelfde manier kun je instellen voor welke modules je projecten beschikbaar wilt maken.

Heb je het antwoord gevonden?