Toevoegen van een bedrijf

Je kunt meerdere bedrijven beheren als gebruiker. In dit artikel leggen we uit hoe je een bedrijf toevoegt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Employes kun je meerdere bedrijven toevoegen. Dit is bijvoorbeeld handig als je zowel je holding als werkmaatschappij wilt verlonen. Als je al een account hebt, kun je als volgt een extra bedrijf toevoegen binnen je account:

• Klik op de bedrijfsnaam linksboven

• Klik op '+ Bedrijf toevoegen'

• Doorloop de vervolgstappen

Afbeelding: de mogelijkheid voor het toevoegen van een extra bedrijf

Voor het toegevoegde bedrijf, kun je alle stappen op het dashboard doorlopen. Daarna kun je de activatie aanvragen en dan zal Employes je administratie activeren zodat er ook loonaangifte plaatsvindt.

Na het toevoegen van een bedrijf, kun je van administratie wisselen door weer linksboven op de bedrijfsnaam te klikken.