Bedrijf
Pakket & facturatie
Toevoegen van de add-on 'urenregistratie'

Voor iedereen die urenregistratie wil toevoegen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je de add-on uren toevoegen in Employes? Dat is heel eenvoudig. Volg deze stappen:

• Klik helemaal linksboven bij je bedrijfslogo op het pijltje naar beneden.

• Ga naar “Pakket en Facturatie”

• Klik op het pennetje rechtsboven om te bewerken.

• Ga naar “Wijzig pakket”

• Klik op volgende

• Nu ben je in het vel add-ons en kun je “urenregistratie” aanvinken.

• Bevestig je keuze met de knop rechtsboven.

Het is gelukt! Je kunt nu gebruik maken van urenregistratie in Employes.

Maak je via een accountant of administratiekantoor gebruik van Employes? Vraag dan aan het kantoor om de add-on te activeren voor je.