Naar de hoofdinhoud
Dyflexis koppeling instellen

Een uitleg over het instellen en gebruiken van de koppeling met Dyflexis

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de koppeling in Dyflexis is het mogelijk om op een eenvoudige manier gewerkte uren en andere gegevens te importeren in een verloning in Employes. Daarnaast worden nieuw toegevoegde werknemers ook toegevoegd in Dyflexis. Dat scheelt overtypen en extra handelingen.

Wat heb je nodig voor de koppeling?

Voor het gebruik van de koppeling heb je een API-key nodig vanuit Dyflexis. Deze kun je opvragen door te mailen naar [email protected].

Maken van de koppeling

Je kunt de koppeling als volgt instellen in Employes

  1. Ga naar koppelingen

  2. Kies Dyflexis

  3. Klik op Koppelen

  4. Vul je API-key in

Instellen van de vestiging

Het instellen van de koppeling bestaat uit twee stappen. De eerste stap is het koppelen van de administratie aan een vestiging. Heb je maar één vestiging in Dyflexis, selecteer die dan.

Heb je meerdere vestigingen in Dyflexis die onder 1 loonheffingennummer vallen? Neem dan contact op met Dyflexis voor het aanmaken van een overkoepelende vestiging via [email protected].

Koppelen overige looncomponenten

Het is ook mogelijk om aanvullende looncomponenten te synchroniseren. Momenteel ondersteunt Employes de volgende categorieën:

  • Declaraties

  • Openbaar vervoer (vrijgesteld loon)

  • Reiskosten per km

Nadat je de koppeling hebt ingesteld, kun je deze gebruiken.

Werking koppeling

Nu de koppeling is ingesteld, zullen nieuwe medewerkers automatisch worden geplaatst in Dyflexis. Zodra je vervolgens gegevens van een werknemer wijzigt, worden gegevens realtime gesynchroniseerd naar Dyflexis.

Specifieke contractsoorten

De standaard contractsoorten in Dyflexis zijn 'Vast' en 'Variabel'. Hanteer je specifieke contractsoorten in Dyflexis? Dan kun je dit doorgeven via [email protected] Wij kunnen op de achtergrond een 'mapping' instellen hiervoor.

Heb je verdere vragen over de koppeling? Neem dan contact op via de chat of [email protected]

Was dit een antwoord op uw vraag?