Informer koppeling instellen

Instructie om je Informer koppeling in te stellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je boekhouding aanwezig zijn. De toe te voegen grootboekrekeningen vind je in Employes onder 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'.

Koppeling instellen

1. Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan het tabblad 'Boekhouding'

2. Kies voor 'Informer' en klik op 'Installeer'

3. Voer de API code en Security code van Informer in.
    Hoe kom ik aan mijn Informer API code?
    Na inloggen bij Informer klik je op Instellingen en kies je "API-sleutels". Je kunt hier een nieuwe API code aanmaken voor Employes

Wat is mijn security code?
    De security code (Beveilingscode) voer je in als je inlogt in de informer applicatie

4. Kies bij het dagboek voor de optie "Memoriaal".

5. Kies nu per grootboekrekening de juiste categorie uit 'Informer' en klik op 'Opslaan'

Je hebt nu de koppeling goed ingesteld. Na elke verloning kun je de journaalposten exporteren naar Informer.