Reeleezee-koppeling instellen

Instructie om je Reeleezee koppeling in te stellen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je boekhouding aanwezig zijn. De toe te voegen grootboekrekeningen vind je in Employes onder 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'.

Koppeling instellen

1. Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'

2. Kies voor 'Reeleezee' en klik op 'installeer'

3. Voer de inloggegevens van Reeleezee in en klik op 'Volgende'

4. Kies de juiste naam van je Reeleezee administratie en klik op 'Volgende'

5. Kies nu per grootboekrekening de juiste categorie uit Reeleezee en klik op 'Opslaan'

Je hebt nu de koppeling goed ingesteld. Na elke verloning kun je de journaalposten exporteren naar Reeleezee.

Bekijken en opslaan van exports in Reeleezee

Na het exporteren van een periode in Employes, kun je deze als volgt terugvinden in Reeleezee:

• Ga naar 'Financieel'

• Kies voor 'Memoriaal'

• Hier staat nu de conceptboeking met als omschrijving 'Export Employes'

• Maak de boeking definitief.

Heb je vragen over de koppeling? Neem dan contact met ons op via chat of [email protected]