Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding importeren.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je Exact online administratie aanwezig zijn. De toe te voegen grootboekrekeningen vind je in Employes onder 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'.

Koppeling instellen

1. Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan het tabblad 'Boekhouding'

2. Kies voor 'Exact Online' en klik op 'Installeer'

3. Klik op 'Authoriseer employes'

4. Vervolgens wordt je verwezen naar een inlogscherm van Exact Online. Voer hier je gegevens in.

5. Je krijgt nu de melding dat de authorisatie is gelukt en je kunt dit venster sluiten

6. Klik op 'volgende'

7. Kies de juiste naam van je Exact Online administratie en klik op 'Volgende'

8. Kies het juiste memoriaal en klik op 'Volgende'

9. Kies nu per grootboekrekening de juiste categorie uit Exact Online en klik op 'Opslaan'

Als het goed is, heb je de koppeling goed kunnen instellen. Je kunt nu na een verloning de journaalpost exporteren.