Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding importeren.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je Exact online administratie aanwezig zijn. De toe te voegen grootboekrekeningen vind je in Employes onder 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'.

Koppeling instellen

1. Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan het tabblad 'Boekhouding'
  2. Kies voor 'Exact Online' en klik op 'Maak koppeling'
  3. Vervolgens wordt je verwezen naar een inlogscherm van Exact Online. Voer hier je gegevens in. Daarna wordt je weer teruggestuurd naar Employes.
  4. Kies de juiste naam van je Exact Online administratie en ga naar 'Volgende stap'
  5. Kies nu per grootboekrekening de juiste categorie uit Exact Online en klik op 'Opslaan'

Als het goed is, heb je de koppeling goed kunnen instellen. Je kunt nu na een verloning de journaalpost exporteren.