Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je boekhouding aanwezig zijn. De toe te voegen grootboekrekeningen vind je in Employes onder 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'.

Koppeling instellen

1. Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'
  2. Kies voor 'Snelstart' en klik op het logo
  3. Voer de API sleutel van Snelstart in.

Hoe kom ik aan mijn Snelstart API sleutel?
Na inloggen bij Snelstart klik je op Koppelingen en maak je verbinding met de Employes app. Je kunt hier een nieuwe sleutel genereren voor Employes.

Dagboek en Journaalposten koppelen

1. Kies bij het dagboek voor de optie "Memoriaal".
  2. Kies nu per grootboekrekening rechts de juiste categorie uit 'Snelstart' en klik op 'Opslaan'

Je hebt nu de koppeling goed ingesteld. Na elke verloning kun je de journaalposten exporteren naar Snelstart.