Yuki-koppeling instellen

Instructie om je Yuki koppeling in te stellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma Yuki in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan het tabblad 'boekhouding'

• Kies voor 'Yuki' en klik op 'Installeer'

• Vul de API-sleutel uit Yuki in en klik op 'Volgende'. Heb je die nog niet, maak die dan eerst aan in Yuki. Lees hier hoe dat moet.

• Kies de juiste naam van je Yuki administratie en klik op 'Volgende'

• Kies nu per grootboekrekening de juiste categorie uit Yuki en klik op 'Opslaan'

Als het goed is, heb je de koppeling goed kunnen instellen. Je kunt nu na een verloning de journaalpost exporteren.