Twinfield koppeling instellen

Instructie om je Twinfield koppeling in te stellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Bedrijf' en dan 'Koppelingen'

• Kies voor Twinfield en klik op 'Installeer'

• Klik op 'Authoriseer employes'

• Vervolgens wordt je verwezen naar een inlogscherm van Twinfield. Voer hier je gegevens in.

• Laat alle opties aanstaan en klik op 'Yes, Allow'

• Je krijgt nu de melding dat de authorisatie is gelukt en je kunt dit venster sluiten

• Klik op 'Volgende'

• Kies de juiste naam van je Twinfield administratie en klik op 'Volgende'

• Kies nu per grootboekrekening de juiste categorie uit Twinfield en klik op 'Opslaan'

Codes grootboekrekeningen instellen

Om ervoor te zorgen dat de koppeling met je boekhoudpakket goed werkt, dienen de grootboekrekeningen inclusief codes overeen te komen met die in Twinfield. Ga naar 'Bedrijf' en dan naar 'Grootboekrekeningen' en controleer of:

• Alle grootboekrekeningen uit Employes in je Twinfield staan

• Er grootboekrekeningen in Twinfield ontbreken en maak deze eventueel aan

• De codes in Twinfield overeenkomen met die in Employes