Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Voorbereiding

Zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je e-Boekhouden.nl administratie aanwezig zijn. De toe te voegen grootboekrekeningen vind je in Employes onder 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'.

Controleer of er een Memoriaal rekening aanwezig is. Hieronder vindt je een voorbeeld. De code en omschrijving mogen afwijken, de categorie dient Balans te zijn.

Zoek de benodigde inlogcodes in E-boekhouden:  Nadat je bent ingelogd bij e-Boekhouden navigeer je naar Beheer > Instellingen > Koppelingen > API/SOAP
Dit zou het volgende scherm moeten tonen:

Koppeling instellen

Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'

• Kies voor 'e-Boekhouden.nl' en klik op het logo
  • Voer de inlogcodes in en bevestig
  • Kies de grootboekrekening "Memoriaal".¬†
  • Kies nu per grootboekrekening rechts de juiste categorie uit 'e-Boekhouden.nl' en klik op 'Opslaan'

Als het goed is, heb je de koppeling goed kunnen instellen. Na elke verloning kun je de journaalposten nu exporteren. Deze worden automatisch toegevoegd in 'e-Boekhouden.nl'.