Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je e-Boekhouden.nl administratie aanwezig zijn. De toe te voegen grootboekrekeningen vind je in Employes onder 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'
  • Kies voor 'e-Boekhouden.nl' en klik op het logo
  • Voer de inlogcodes in en bevestig
  • Kies de grootboekrekening "Memoriaal".

Als deze niet bestaat dien je deze eerst aan te maken in 'e-Boekhouden.nl'.  De code mag afwijken van onderstaand voorbeeld.

• Kies nu per grootboekrekening rechts de juiste categorie uit 'e-Boekhouden.nl' en klik op 'Opslaan'

Als het goed is, heb je de koppeling goed kunnen instellen. Na elke verloning kun je de journaalposten nu exporteren. Deze worden automatisch toegevoegd in 'e-Boekhouden.nl'.