Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je Moneybird administratie aanwezig zijn. Hieronder staat een screenshot van de categorie├źn die je dient toe te voegen in Moneybird.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'
  • Kies voor 'Moneybird' en klik op 'Maak koppeling'
  • Vervolgens wordt je verwezen naar een inlogscherm van Moneybird. Voer hier je gegevens in. Daarna wordt je weer teruggestuurd naar Employes.
  • Kies de juiste naam van je Moneybird-administratie en ga naar 'Volgende stap'

Nu kom je in een scherm met een overzicht van de grootboekrekeningen. Aan de linkerkant zie je de grootboekrekeningen van Employes. Die dien je te 'matchen' met de categorie├źn uit Moneybird.

• Kies nu per grootboekrekening van Employes in het vakje rechts de juiste categorie uit Moneybird

Als je dit voor alle grootboekrekeningen hebt gedaan, kun je op opslaan drukken.

Als het goed is, heb je de koppeling goed kunnen instellen. Kom je er niet uit? Laat het ons dan gerust weten.