Rompslomp koppeling instellen

Instructie om je Rompslomp koppeling in te stellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bespaar tijd door een koppeling met je boekhoudprogramma in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in je boekhouding laten verwerken.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je Rompslomp administratie aanwezig zijn.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'

• Kies voor 'Rompslomp' en klik op 'Installeer'

• Klik op 'Autoriseer employes'

• Vervolgens wordt je verwezen naar een inlogscherm van Rompslomp. Voer hier je gegevens in

• Je krijgt nu de melding dat de autorisatie is gelukt en je kunt dit venster sluiten

• Klik op 'volgende'

• Kies de administratie die je wilt koppelen

• Klik op 'volgende'

Nu kom je in een scherm met een overzicht van de grootboekrekeningen. Aan de linkerkant zie je de grootboekrekeningen van Employes. Die dien je te 'matchen' met de rekeningen uit Rompslomp.

• Kies nu per grootboekrekening van Employes in het vakje rechts de juiste categorie uit Rompslomp

Als je dit voor alle grootboekrekeningen hebt gedaan, kun je op opslaan drukken.

Als het goed is, heb je de koppeling goed kunnen instellen. Kom je er niet uit? Laat het ons dan gerust weten.