Uren
Overzicht
Controleren en goedkeuren van gewerkte uren

Een uitleg over hoe de gewerkte uren van oproepkrachten kunnen worden goedgekeurd

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je één van je medewerkers uren heeft ingediend, dan kun je die als werkgever goedkeuren. Je leest in dit artikel hoe je dit doet.

Hoe werkt het?

• Klik in de linker navigatiebalk op Uren

• Je ziet een overzicht van alle ingediende uren per werknemer

• Ga naar het pennetje en klik op “controleer uren”

• Kloppen de ingevulde velden?

• Dan wijzig je de status naar “goedgekeurd”

• Je kunt het vervolgens bevestigen met de blauwe button

De uren zijn goedgekeurd! Je kunt nu de gewerkte uren verlonen.

Als het goedkeuren is gelukt dan zie je deze regel terugkomen bij het tabblad “Afgerond”.

In bulk goedkeuren

Je kunt ook meerdere urenregels in één keer goedkeuren. Selecteer meerdere urenregels, en kies vervolgens voor "wijzig status". Vervolgens kun je de status voor de geselecteerde regels aanpassen naar goedgekeurd.