Het is verstandig om je wachtwoord eens in de zoveel tijd te veranderen. Zeker als iemand je wachtwoord per ongeluk heeft gezien.

Je wachtwoord wijzigen doe je als volgt:

1. Als je bent ingelogd, klik je links onderin op je naam

2. Kies voor "Account"

3. Klik bij "API Toegang" op Genereer token

4. Klik op kopiƫren

Je kunt nu het token plakken in andere software zodat je gebruik kunt maken van de API van Employes

Let op, dit token is 12 maanden geldig en zul je daarna opnieuw moeten generen.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met onze support desk via telefoonnummer: 085 888 8374.