Instellingen
Salarisinstellingen
Bekijken en wijzigen van de contactpersoon voor de loonaangifte
Bekijken en wijzigen van de contactpersoon voor de loonaangifte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de loonaangifte naar de Belastingdienst, is het verplicht om een naam en telefoonnummer door sturen van een contactpersoon die gaat over de salarisadministratie.

De gegevens van de contactpersoon die staan ingesteld voor jouw administratie, kun je als volgt terugvinden:

1. Klik op 'Instellingen' in de hoofdnavigatie

2. Bekijk de contactpersoon in het paneel 'Overige instellingen'

Je kunt hier eventueel ook een ander contactpersoon selecteren. Dit kan iemand zijn die de rol van werkgever of accountant heeft binnen je administratie.

Contactpersoon loonaangifte

Veelgestelde vragen

Wie dient de contactpersoon te zijn voor de aangifte?

De naam van de persoon die namens de aanleveraar eventuele fiscaal-technische vragen en vragen over de inhoud van het bericht kan beantwoorden.

Waarom verschijnt er een popup bij het verlonen om de contactpersoon in te vullen?

In sommige gevallen is er geen standaard contactpersoon ingevuld. Wanneer dat de situatie is, zal er in de tweede stap van de verloning een melding komen om de juiste contactpersoon te selecteren.