Instellingen
Salarisinstellingen
Toevoegen van afdrachtsvermindering WBSO

In Employes is het heel eenvoudig om de WBSO toe te passen in de salarisadministratie. Lees in dit artikel hoe het werkt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Activeren op bedrijfsniveau
Allereerst dien je de regeling te activeren voor je bedrijf, dit doe je met de volgende stappen:

• Ga naar 'Instellingen'

• Kies voor het tabbblad 'Salarisinstellingen'

• Kies het pennetje 'Overige Instellingen' en 'Wijzig WBSO'

Hier kun je kiezen voor 'Ja' om vervolgens per periode de WBSO-afdrachtsvermindering in te voeren.

Toevoegen van WBSO afdrachtsvermindering in verloning

Nu zul je telkens in de tweede stap van de verloning de mogelijkheid hebben om een bedrag aan WBSO in te vullen. Zie de schermafbeelding hieronder.

Heb je vragen over de hoogte van afdrachtvermindering of hoe dit toe te passen, neem dan gerust contact met ons op via chat of e-mail.