Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesVerlofOverig
Overige veelgestelde vragen
Overige veelgestelde vragen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is onder handen en derhalve involledig.

Verlonen

Is een eerstedagmelding nog nodig?

Het doen van een 'eerstedagmelding' is niet meer nodig, dit gaat geheel automatisch op basis van de loonaangifte die plaatsvindt vanuit Employes.

Vindt de betaling aan het personeel automatisch plaats

De betaling aan je werknemers vindt niet automatisch plaats. Dit zul je zelf nog moeten regelen via je bank. Je kunt hiervoor een SEPA betaalbestand downloaden in Employes.

Wat zijn onbelaste vergoedingen (intermediair)?

Onbelaste vergoedingen intermediair zijn kosten die zijn voorgeschoten door je werknemers. Het betreft dus declaraties.

Rapporten

Hoe bekijk ik een verzamelloonstaat?

Je kunt een verzamelloonstaat van een geheel jaar downloaden door te gaan naar rapporten en dan loonstaat. In dat rapport kun je rechtsboven de gewenste periodeselectie maken en het rapport bekijken en eventueel downloaden.

Hoe bekijk ik een (cumulatieve) journaalpost van een geheel jaar?

Je kunt een journaalpost (of loonjournaalpost) van een geheel jaar downloaden door te gaan naar rapporten en dan journaalposten. In dat rapport kun je rechtsboven de gewenste periodeselectie maken en het rapport bekijken.

Is het mogelijk om een XAS auditfile te downloaden?

Bij Employes bieden we helaas geen Auditfile XAS aan. Mocht je controle hebben van de Belastingdienst of een andere instantie, dan kun je de betreffende persoon tijdelijk toegang geven tot de administratie. Dit doe je door een gebruiker toe te voegen via je bedrijfsnaam linksboven en dan gebruikers.Let er op dat je na de controle de gebruikerstoegang weer verwijderen.

Was dit een antwoord op uw vraag?