Wijzigen van wachtwoord

Wanneer je een nieuw wachtwoord wilt instellen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is verstandig om je wachtwoord eens in de zoveel tijd te veranderen. Zeker als iemand je wachtwoord per ongeluk heeft gezien.

Je wachtwoord wijzigen doe je als volgt:

1. Als je bent ingelogd, klik je links onderin op je naam

2. Kies voor "Persoonlijke gegevens"

3. Klik bij "Persoonlijk" op het pennetje

4. Kies de optie "Wachtwoord wijzigen"

5. Vul je Huidige wachtwoord in, je nieuwe wachtwoord en herhaal deze nog een keer.

6. Klik op "Opslaan" en je wachtwoord is gewijzigd!

Wachtwoord vergeten?

Het kan natuurlijk wel eens gebeuren, dat je je wachtwoord vergeten bent. Neem dan contact op met onze support desk via telefoonnummer: 085 888 8374. We vragen om je geboortedatum en BSN ter verificatie, zodat we weten dat we de juiste persoon spreken.