In Employes kun je eenvoudig een arbeidscontract opmaken aan de hand van een template. Hieronder staat beschreven hoe dit werkt:

Contract aanmaken voor een werknemer

1. Ga naar hoofdnavigatie (zijbalk) --> 'Werknemers'
  2. Klik op een werknemer
  3. Ga naar het tabblad 'Dienstverband'
  4. Klik op de knop 'Nieuw document'

Kies nu de template die je wilt gebruiken. Je kunt het als voorbeeld downloaden of daarna definitief maken. Dan kun je het daarna als pdf opslaan en uitprinten ter ondertekening.

Beheren van de templates voor je bedrijf

Je dient er wel voor te zorgen dat er templates voor je bedrijf aanwezig zijn. Die kun je bekijken en eventueel aanpassen via hoofdnavigatie (zijbalk) --> documenten --> templates.