Documenten
Werknemersdocumenten
Een contract maken voor een werknemer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Employes kun je eenvoudig een arbeidscontract opmaken aan de hand van een template. Hieronder staat beschreven hoe dit werkt:

Contract aanmaken voor een werknemer

1. Ga naar hoofdnavigatie (zijbalk) --> 'Documenten'

2. Klik op 'Document maken'

3. Vul de betreffende werknemer en ingangsdatum in

4. Kies de gewenste template

5. Klik op de knop 'Document maken'

Vervolgens kun je een concept bekijken en bewerken. De wijzigingen die je hierin maakt gelden alleen voor het betreffende document (en niet voor de template).

Na het opslaan, zal het document nog de status 'Concept' hebben. Om deze definitief te maken, klik je op het pennetje bij het contract en kies je 'Concept publiceren als document'. Hier krijg je nog de mogelijkheid om de categorie te selecteren en het document eventueel direct te versturen ter digitale ondertekening.

Toevoegen van templates

Voor het aanmaken van contracten voor werknemers, dien je wel templates in je administratie te hebben, daar lees je hier meer over.