Verzuim
Instellingen
Instellen van het meenemen van verzuim in een verloning

Een uitleg over hoe ziektemeldingen automatisch mee te nemen in de verloning

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een verzuimreglement hebt ingesteld, kun je deze laten toepassen binnen de verloning. Hiervoor dien je de instelling 'Meenemen in verloning' aan te zetten. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar 'Verzuim'

2. Ga naar het tabblad 'Instellingen'

3. Klik op het pennetje in het paneel verzuimregelment en kies wijzig verloning

Als je hier aangeeft ja, dan zal het ingestelde verzuimreglement toegepast worden binnen de verloning.