Verloningen
Invoer
Toevoegen van extra salaris

Een uitleg hoe je een werknemer een eenmalige bonus of een extra bruto toeslag geeft.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je je werknemer graag extra salaris (bijvoorbeeld voor een bonus) geven? Hieronder lees je hoe dit doet in Employes.

In een verloning kun je een bruto toeslag toevoegen met de volgende stappen:

• Ga naar 'Verloningen' en selecteer de gewenste maand

• Klik bij de werknemer op 'Extra'

• Klik op toevoegen en kies voor 'Meer opties'

• Klik op 'Extra salaris' onder de categorie toeslag

• Kies 'Bruto toeslag (BT)'

Vervolgens kun je aangeven om wat voor bedrag het gaat.

Een bruto toeslag die je in een verloning toevoegt, zal volgens het bijzonder tarief worden uitbetaald.

Heb je vragen over hoe het verder werkt? Neem gerust contact met ons op via chat of [email protected].