Dienstverband
Aannemen van een stagiair als werknemer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een stagiair ook graag aannemen als werknemer? Hieronder staat uitgelegd hoe dit werkt.

1. Ga naar de 'Werknemergegevens'

2. Ga naar het tabblad 'Dienstverband'

3. Klik op de knop 'Als werknemer aannemen' bij contract

4. Voer de gegevens van het nieuwe dienstverband van de werknemer in

Het is dus niet nodig om de werknemer twee keer in te voeren. Maar je voegt dus een tweede dienstverband toe voor de bestaande persoon.

Het is momenteel nog niet mogelijk om de actie andersom uit te voeren, dus om van een werknemer een stagiair te maken. Mocht dit toch de wens zijn, neem dan contact met ons op.

Na het toevoegen van het tweede dienstverband, krijg je rechtsboven een knop te zien waarmee je kunt wisselen van dienstverband.