Alle collecties
Kantoren
Klanten
Uitleg over gedeelde klanten
Uitleg over gedeelde klanten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze functie heette voorheen "Meekijkbedrijven"

Bij Employes kan een bedrijf klant zijn van één kantoor. In sommige gevallen is het echter gewenst dat er meerdere kantoren (bijvoorbeeld een andere accountant) toegang krijgt tot de salarisadministratie. In dat geval, kan de werkgever je rechtstreeks als gebruiker uitnodigen met de rol "accountant". In dat geval, komt het bedrijf niet bij 'Klanten' te staan, maar onder 'Gedeeld met mij'.

Afbeelding: extra navigatieitem "Gedeeld met mij" indien je toegang hebt tot andere klanten die niet onder je kantoor vallen

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een bedrijf klant van mijn kantoor, in plaats van "Gedeeld met mij"?
Indien het bedrijf al in Employes staat kun je dit niet zelf, neem hiervoor contact op met onze helpdesk via [email protected] met het verzoek om een bedrijf klant te laten maken van je kantoor. Geef hierbij duidelijk aan om welke bedrijfsnaam het gaat en met welke gebruiker van het bedrijf wij dit kunnen valideren. Indien het bedrijf nog niet in Employes bekend is kun je deze zelf toevoegen, zie: Toevoegen van een klant.

Hoe verwijder ik een bedrijf onder "Gedeeld met mij"?

Dit kun je niet zelf uitvoeren. Vraag de werkgever van het bedrijf om jou te verwijderen als gebruiker. Voor meer informatie zie: Beheren van gebruikers.


Voor verdere vragen of ondersteuning, neem gerust contact op met onze helpdesk.

Was dit een antwoord op uw vraag?