Werkgever
Als werkgever kun je via de werknemersgegevens een jaaropgaaf downloaden. Dit doe je door middel van de volgende stappen:

1. Ga naar 'werknemers'
  2. Klik op een werknemer naar keuze om de persoonsgegevens te openenĀ
  3. Klik op het tabblad 'Loonstroken'
  4. Klik rechtsonder op 'Download jaaropgaaf'

Werknemer
Als werknemer kun je ook eenvoudig een jaaropgaaf opvragen, na het inloggen kun
je gaan naar 'Loonstroken' Dan zie je rechtsonder een download-knop staan. Indien de knop niet werkt, kun je de jaaropgaaf terugvinden via documenten.