Verlof
Overzicht
Toevoegen verlof bij een werknemer

Dit artikel beschrijft hoe je als werkgever zelf verlof kunt toevoegen bij je werknemer

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Employes is uitermate geschikt om het verlofaanvragen via de werknemer te laten lopen.

Er zijn echter situaties waarbij je zelf snel verlof wilt invoeren. Afhankelijk van je pakket kun je hieronder kiezen voor de methode.

Wij hebben het abonnement 'Salaris & HR'

1. Klik in het menu op 'Verlof'

2. Klik op de knop 'Toevoegen' rechtsboven

3. Kies voor vrije dagen

4. Vul de start- en einddatum in en het aantal uur wat is opgenomen

Vervolgens dien je de aanvraag nog goed te keuren.

Wij hebben het abonnement 'Salaris'

Met het basis abonnement kun je alleen verlof registreren tijdens het verloningsmoment.

1. Maak een verloning aan voor de huidige periode

2. Klik bij de werknemer die je wilt muteren op de knop 'Details'

3. Klik op Toevoegen en selecteer 'Verlof registreren'

4. Vul de start- en einddatum in en het aantal uur wat is opgenomen