Employes is uitermate geschikt om het verlofaanvragen via de werknemer te laten lopen.

Er zijn echter situaties waarbij je zelf snel verlof wilt invoeren. Afhankelijk van je pakket kun je hieronder kiezen voor de methode.

Wij hebben het abonnement 'Salaris & HR'

1. Klik in het menu op 'Verlof' en vervolgens het tabblad 'Werknemers'.
  2. Klik op de knop 'Toevoegen' bij de werknemer die je wilt muteren
  3. Kies voor 'Opname vakantie uren' (standaard geselecteerd).
  4. Vul de start- en einddatum in en het aantal uur wat is opgenomen

Verlof wat je toevoegt als werkgever is standaard akkoord en wordt meegenomen in de verloning van de periode.

Wij hebben het basis abonnement

Met het basis abonnement kun je alleen verlof registreren tijdens het verloningsmoment.

1. Maak een verloning aan voor de huidige periode
  2. Klik bij de werknemer die je wilt muteren op de knop 'Details'
  3. Klik op Toevoegen en selecteer 'Verlof registreren'
  4. Vul de start- en einddatum in en het aantal uur wat is opgenomen