In sommige gevallen kan het voorkomen dat je een netto inhouding wilt toevoegen bij de werknemer. Dit is bijvoorbeeld het geval als de werknemer een verkeersboete heeft veroorzaakt.

Je voegt het als volgt toe in de verloning:

Ga naar verloningen

1. Ga naar verloningen en selecteer de gewenste maand

2. Klik bij de werknemer op details

3. Klik op toevoegen en kies voor '+ meer opties'

4. Kies 'Overige inhoudingen'

5. Selecteer 'Netto inhouding'

6. Vul het bedrag in dat je wilt inhouden

Let op, voer geen negatief bedrag in. Je dient gewoon de inhouding in te vullen zonde min-teken. Het bedrag zal nu worden ingehouden op de uitbetaling aan de werknemer.

Is de netto inhouding iedere maand van toepassing? Voer deze dan in bij de werknemergegevens.