Instellingen
Vrije velden
Toevoegen van extra velden

Een uitleg over hoe je extra gegevens kunt opslaan bij de werknemergegevens.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms kan het handig zijn om extra gegevens vast te leggen voor je medewerkers. Denk hierbij aan een kledingmaat voor bedrijfskleding of een telefoonnummer voor in noodgevallen. Hiervoor bieden wij een handige oplossing, namelijk de mogelijkheid voor het toevoegen van extra velden.

Hoe werkt het?

Hieronder staat uitgelegd hoe je een extra veld toevoegt:

1. Ga naar 'Instellingen'

2. Klik op extra veld toevoegen

3. Voer de naam, het type en een toelichting toe

Het is ook mogelijk om de gegevens door de werknemer in te laten vullen als ze voor het eerst indienst komen.

Vervolgens ga je naar werknemers en klik je op een profiel. Hier kun je nu de waardes in vullen voor de velden.

Exporteren vrije velden

Wil je graag alle ingevulde data exporteren? Ga naar werknemers en klik rechtsonder op exporteren.