Werknemers
Regelingen
Overige regelingen
Toevoegen van loonkostenvoordeel (LKV)

Een uitleg hoe je een loonkostenvoordeelindicatie instelt bij een werknemer

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: zorg dat je beschikt over de benodigde doelgroepverklaring LKV van het UWV, voordat je een regeling toevoegt.

Het Loonkostenvoordeel (LKV) is een tegemoetkoming voor werkgevers die werknemers in dienst nemen uit specifieke doelgroepen. Deze regelingen zijn bedoeld om werkgevers te stimuleren om werknemers uit deze doelgroepen aan te nemen.

In Employes zijn vier regelingen beschikbaar waarmee je loonkostenvoordeel kunt toevoegen bij een werknemer:

• Loonkostenvoordeel doelgroep banenafspraak en scholingsbelemmerden

• Loonkostenvoordeel oudere werknemer

• Loonkostenvoordeel arbeidsgehandicapte werknemer

• Loonkostenvoordeel herplaatsen arbeidsgehandicapte werknemer

Loonkostenvoordeel (LKV) toevoegen

Hieronder staan de stappen om het Loonkostenvoordeel toe te voegen in Employes:

1. Ga naar 'Werknemers' en selecteer de gewenste werknemer

2. Ga naar 'Regelingen'

3. Klik op 'Regeling toevoegen'

4. Klik op 'Loonkostenvoordeel' (onder 'Toeslag')

5. Kies een van de vier regelingen

6. Vul de 'Startdatum', en optioneel de 'Einddatum' en 'Beschrijving' in

7. Klik op 'Opslaan'