Naar de hoofdinhoud
Vooruitblik op 2024
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het nieuwe jaar komt er weer aan en daarom willen we je alvast graag informeren over de wijzigingen in 2024 op het gebied van salarisadministratie en HR. Daarnaast willen we je graag een update geven over de toekomstige ontwikkelingen bij Employes en een tariefwijziging die ingaat per januari 2024.

Wijzigingen salarisadministratie

Het komende jaar wijzigt er weer het een en ander op salarisvlak. Wij zorgen er met Employes voor dat je hier zo min mogelijk omkijken naar hebt door zoveel mogelijk. De belangrijkste wijzigingen voor dit jaar zijn:

  • Er komt een wettelijk minimumloon per uur in plaats van per maand;

  • De onbelaste reiskostenvergoeding gaat van € 0,21 naar € 0,23 per km;

  • De onbelaste thuiswerkvergoeding gaat van € 2,15 naar € 2,35 per dag;

  • De vrije ruimte van de werkkostenregeling wordt verlaagd van 3% naar 1,92% (tot een bedrag van € 400.000,-);

  • De 30% regeling wordt beperkt qua hoogte; en

  • De leeftijd waarop werknemers starten met pensioenopbouw wijzigt veelal naar 18 jaar.

Wijziging van de tarieven

Per 1 januari 2024 veranderen de tarieven van Employes. We passen onze tarieven aan om Employes te kunnen blijven verbeteren en verder uit te breiden met handige en slimme functies. Dit met als doel om salarisadministratie en HR zo eenvoudig mogelijk te maken. Hieronder vind je de nieuwe tarieven:

  • Holding: € 14,95 per maand

  • Salaris: € 29,- + € 6,50 per loonstrook per maand

  • Salaris & HR: € 39,- + € 8,- per loonstrook per maand

De tarieven voor de add-ons digitaal ondertekenen en urenregistratie blijven gelijk. De genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

Innovatie in onze software

Het afgelopen jaar hebben we diverse nieuwe functies en mogelijkheden geïntroduceerd. Zo hebben we de veelgevraagde mobiele app voor werknemers op iOS & Android gelanceerd en bieden we sinds kort integraties aan met a.s.r. en Jortt.

Ook het komende jaar bouwen we volop door aan Employes ter uitbreiding en verbetering. Zo willen we het mogelijk maken dat je zelf je correcties kunt verwerken. Ook zullen we ons erop richten om Employes geschikter te maken voor als je een groter aantal werknemers in dienst hebt.

We vernemen het graag als je vragen of opmerkingen hebt over de ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie en/of Employes. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen via tel. 020 808 5481.

We staan voor je klaar!

Met vriendelijke groet,

Team Employes

Was dit een antwoord op uw vraag?