Beheren van collega's
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je collega's kunt uitnodigen binnen je kantooromgeving, welke toegangsrechten collega's krijgen en hoe je dit kunt beheren.

Collega's

Onder het navigatieitem "Collega's" zie je een overzicht van alle collega's en hier kun je ook nieuwe collega's uitnodigen:

Afbeelding: Collega overzicht

Collega toevoegen

Een collega uitnodigen gaat als volgt:

1. Navigeer naar "Collega's"

2. Klik je op "Nieuw"

3. Vul de naam en het e-mail adres in

4. Selecteer de rol "Eigenaar" of "Collega"

5. Klik op uitnodigen

Wanneer je een collega wilt uitnodigen dien je deze een rol "Eigenaar" of "Collega" toe te selecteren. Een eigenaar heeft toegang tot alle functies en klanten, een collega krijgt slechts toegang tot klanten die in een klantgroep zitten waar de desbetreffende collega ook in zit. Lees meer over klantgroepen in het artikel: Beheren van klantgroepen.

Voor verdere vragen of ondersteuning, neem gerust contact op met onze helpdesk.