Persoonsgegevens
Uitnodigen van een werknemer

Uitleg over het toegang geven van je werknemers tot Employes

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt eenvoudig je werknemers toegang geven tot Employes. Hiermee kunnen de werknemers hun loonstroken inzien. En bij het Salaris & HR pakket kunnen de werknemers hier ook onder andere hun declaraties en verlofaanvragen indienen.

Het geven van toegang doe je als volgt:

1. Ga via het linker menu naar 'Werknemers'

2. Klik op de naam van de werknemer

3. In het blok 'Contactgegevens' zie je bij 'E-mail' '(toevoegen)'

4. Vul hier het e-mailadres van de werknemer in

5. Er verschijnt een scherm om de uitnodiging te versturen:

De werknemer ontvangt vervolgens een email om een account aan te maken.

De werknemer kan via de link in de e-mail een account aan te maken.