Visma eAccounting koppeling instellen

Lees hier hoe je de boekhoudsoftware van Visma eAccounting koppelt aan je salarisadministratie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je boekhouding handmatig doen? Dat is verleden tijd! Heb jij je boekhouding bij Visma eAccounting? Dan kun je deze eenvoudig koppelen aan Employes. Hierdoor worden elke maand journaalposten en declaraties automatisch ingelezen.

Tip: zorg er allereerst voor dat alle grootboekrekeningen uit Employes ook in je Visma eAcounting online administratie aanwezig zijn. De toe te voegen grootboekrekeningen vind je in Employes onder 'Instellingen' en dan 'Boekhouding'.

Koppeling instellen

1. Ga in Employes naar 'Koppelingen'

2. Kies voor 'Visma eAccounting' en klik op 'Koppelen'

3. Klik op 'Autoriseren'

4. Vervolgens wordt je verwezen naar een inlogscherm van Visma eAccounting. Voer hier je gegevens in.

5. Je krijgt nu de melding dat de authorisatie is gelukt en je kunt dit venster sluiten

6. Klik op 'volgende'

7. Kies de juiste naam van je Visma eAccounting administratie en klik op 'Volgende'

8. Kies het juiste memoriaal en klik op 'Volgende'

9. Kies nu per grootboekrekening de juiste categorie uit en klik op 'Opslaan'

Als het goed is, heb je de koppeling goed ingesteld. Je kunt nu na een verloning de journaalpost exporteren.