Jortt koppeling instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bespaar tijd door een koppeling met Jortt in te stellen. Hierdoor kun je elke maand maand automatisch de journaalpost in de boekhouding laten verwerken. Hieronder lees je hoe je de koppeling instelt.

Koppeling instellen

• Ga in Employes naar 'Koppelingen'

• Klik op 'Jortt'

• Klik op 'Koppelen'

• Vervolgens wordt je verwezen naar een inlogscherm van Jortt. Voer hier je gegevens in.

• Kies de organisatie van je Jortt-administratie en klik op 'Autoriseren'

• Je krijgt nu de melding dat de autorisatie is gelukt

Nu kom je in een scherm waarin je via een aantal stappen de koppeling compleet kunt maken.

Koppel de grootboekrekeningen

De eerste stap is het koppelen van de grootboekrekeningen uit Employes aan de loonjournaalposten in Jortt. Voor iedere grootboekrekening in Employes, zie je een veld terugkomen. Daarin selecteer je de juiste categorie uit Jortt.

Je hebt nu de koppeling goed ingesteld. Na elke verloning kun je de journaalposten exporteren naar Jortt. Meer uitleg daarover vind je in dit artikel.